Finger Food

le chocolat
Le Chocolat
12 juli 2018
Groente
Healthy Food
12 juli 2018
Bent u opzoek naar een leuke en gevarieerde kookworkshop? Kies een van onze Fingerfood kookworkshops. Een workshop waarbij u met elkaar Kleine mooi en verschillende gerechtjes maakt, die uit de hand gegeten kan worden, wel uitkijken dat u de vingers er niet bij op eet!
Fingerfood workshop
Fingerfood workshop

Fingerfood workshop
Fingerfood workshop
De tafel komt vol te staan met allerlei zelfgemaakte heerlijkheden op schalen met aan het einde van de kookworkshop een bijpassend dessert en een lekker kopje koffie of thee. De workshops bestaan uit royale keuze met allerlei kleine hapjes, maar zijn absoluut maaltijdvullend. koud en warm natuurlijk. Deze workshop is te gebruiken voor allerlei gelegenheden waar op een makkelijke manier iets kleins gegeten moet worden.
 
DARNA FRESH FOOD

Meer informatie


contact pagina


Contact