Healthy Food

Fingerfood workshop
Finger Food
12 juli 2018
tapas
Tapas
12 juli 2018
Tegenwoordig moeten we meer opletten met wat we precies eten, We weten allemaal dat we onze lichaam meer aandacht moeten geven die nodig heeft. Dat kan zijn voor een speciaal dieet, of voor energieke sporters die graag wel de goede en nodige voedingstoffen nodig hebben. DarnaFreshFood weet precies wat uw lichaam nodig heeft en dat kunt u leren door ons samengesteld workshop genaamd healthy food.

Tijdens de vitale kookworkshop vertellen we over gezonde keuzes en laten we zien dat bepaalde kooktechnieken goed passen binnen een gezonde levensstijl. Zo is er tijdens de vitale kookworkshop voldoende ruimte voor verdieping en kunt u als deelnemer thuis alles nog eens rustig nakijken.
Groente
Healthy food
Een gezonde levensstijl kan voor iedereen anders zijn. Natuurlijk zijn er wel een aantal uitgangspunten waar wij aandacht aan geven. Leer, proef en ervaar in deze unieke healthy lifestyle workshop hoe gemakkelijk en betaalbaar het kan zijn om gezond en lekker te eten.
 
DARNA FRESH FOOD

Meer informatie


contact pagina


Contact