Kookworkshops

Sushi
Sushi
12 juli 2018
Wilt u uw verjaardag, vrijgezellenfeest, of een andere speciale gelegenheid met collega’s, vrienden of de gehele vereniging op een bijzondere manier vieren? Dan is een kookworkshop altijd erg gezellig en vooral lekker om te doen.
deelnemers kookwerkshop

Onder begeleiding van een chefkok werken we samen aan een heerlijke maaltijd. Of u nou kiest voor een bijzondere thema workshops of talloze lokale keukens, u vindt altijd een passende kookworkshop. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw specifieke wensen. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor halal, vegetarische en glutenvrije kookworkshops. Ook hebben we kookworkshop voor bedrijven bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes of teambuilding.
 
DARNA FRESH FOOD

Meer informatie


contact pagina


Contact