Le Chocolat

Sushi
Sushi
12 juli 2018
Fingerfood workshop
Finger Food
12 juli 2018
Bent u gek op chocolade en dus verzot op alles wat met chocolade te maken heeft, en wilt u weleens wat leuke en indrukwekkende gerechten onder de knie krijgen? Dan is dit dé kookworkshop voor u. Chocolade smaakt van zichzelf al heerlijk maar het dak gaat er pas echt af bij de verschillende chocoladegerechtjes die we samen maken.
le chocolat
Darna Fresh Food chocolade

Meld u aan voor onze Workshop Le chocolat. En we nemen u mee naar onze chocolade wereld en fanatasie. Heeft u meer vragen neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons gewoon even op om de mogelijkheden te bespreken! U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.
 
DARNA FRESH FOOD

Meer informatie


contact pagina


Contact