Sushi

deelnemers kookwerkshop
Kookworkshops
12 juli 2018
le chocolat
Le Chocolat
12 juli 2018
Sushi daar zijn we allemaal op verzot. Maar wat nog leuker is dan alleen opeten is ook zelf maken. Dat kan bij Darna Fresh Food. Voor alle sushi liefhebbers onder ons bieden we een heerlijke sushi workshop aan. Tijdens deze culinaire workshop gaat u de keuken in en leren we u hoe u zelf sushi kunt maken. Uiteraard na het maken eet u uw sushi meteen op, dus de workshop is eigenlijk ook meteen een maaltijd. Aan het einde van de workshop heeft u ook nog de gelegenheid om extra te oefenen en deze sushi kunt u mee naar huis nemen om het thuisfront te verbazen met uw aangeleerde kunsten. Sushi is het nieuwe verslaving waar u aan toe mag geven, want het is lekker en gezond!
Sushi
Sushi workshop

Sushi workshop en eten
Sushi workshop
Benieuwd naar de workshop, neem dan gerust contact met ons op!
 
DARNA FRESH FOOD

Meer informatie


contact pagina


Contact