Tapas

Groente
Healthy Food
12 juli 2018
Tapas gerechten zijn de laatste tijd enorm in populariteit toegenomen. Begrijpelijk, want de gevarieerde, mediterrane hapjes zijn overheerlijk. Wilt u ook heerlijk smullen van de allerlekkerste kleine mediteraanse hapjes tijdens onze tapas workshop. De smakelijke en verse producten maken de tapas extra lekker. Want daar gaat bij DarnaFreshFood om, met ingrediënten van de beste kwaliteit bereikt u de juiste smaak. Tijdens de tapas workshop zijn plezier en passie in het koken eveneens erg belangrijk.
tapas
tapas hapjes

Of maak uw feest compleet met onze tapas catering!. Met onze gevarieerde hapjes zijn afkomstig uit verschillende landen, waar ze oorspronkelijk gebruikt werden om dorst mee op te wekken. Inmiddels hebben tapas ook andere gebruiksfuncties....voor een lekker hapje tussendoor, als hapjes bij de borrel of receptie tot een complete maaltijd.
 
DARNA FRESH FOOD

Meer informatie


contact pagina


Contact