DARNA ASSORTIMENT

Zie ons uitgebreide assortiment


Organiseert u een evenement? Of het nu groot of klein is: élk evenement verdient een goede (Halal) catering. Wij helpen om uw evenement te laten slagen. Met verrassende hapjes, een informele barbecue of een exclusieve buffet op uw bruiloft, bijvoorbeeld. Wij helpen u graag om uw feest of partij met een gezellige kookworkshop. En wilt u een kok die een heerlijke gerecht bij u thuis ter plekke bereidt? Het is allemaal mogelijk.

En omdat wij de (volledige) catering zelf regelen, kunt u zich op uw gasten richten. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met ons door middel van onze contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek ze snel! En zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Halal Catering

Darna Fresh Food biedt een brede keuze aan halal cateringservices aan. U kunt bij Darna Fresh Food terecht voor uw lunches, salades, buffetten, diner en hapjes. Verras uw gasten met een overheerlijke lunch waaraan niets ontbreekt of een viergangendiner bij u thuis of op een locatie naar keuze.

We zorgen uiteraard voor de meest verse producten.

Kok aan huis

Heerlijk eten zonder drukte en zorgen maar u heeft geen zin in een restaurant, dan kunt u gebruik van ons kok aan huis service. In overleg met u verzorg ik in uw eigen keuken een onvergetelijk diner; van amuse tot en met toetjes.

Onze kok-aan-huis service zorgt dat u samen met uw dierbaren kunt zijn. U kunt genieten van een heerlijk diner en alle luxe tegen zeer scherpe tarieven. Uiteraard wordt er met verse ingrediënten en heel veel passie voorbereid u hoeft alleen de tafel te dekken.

Evenement

Elk evenement verdient een goede catering. Wij helpen om uw evenement te laten slagen met verrassende hapjes, een informele barbecue of een exclusieve buffet. Wij helpen u graag om uw feest of partij aan te kleden. Al dan niet in combinatie met drankjes en aankleding.

En wilt u een kok die alles ter plekke bereidt? Het is allemaal mogelijk. En omdat wij de catering zelf regelen, kunt u zich richten op uw gasten.

Bedrijfslunches

Knorrende magen op de werkvloer? Dat hoeft niet meer.

Darna Fresh Food heeft nu ook heerlijk vers afgebakken broodjes, ruim belegd met heerlijk vers beleg. U kunt er ook een complete lunch van maken. Wat te denken van een kop soep, een knapperig snack, laat u verrassen door onze kwaliteit. Want ook aan de broodjes en lunches besteden wij bijzonder veel aandacht.
 

Ja, ik heb interesse. Neem contact op met mij!


    CAPTCHA ImageChange Image