WORKSHOPS

Darna Fresh Food Workshops


Populaire workshops

Zoete inval workshops

Heerlijke dinner workshops

BBQ

Een groot stuk (halal) vlees, procureur of gevogelte, met heerlijke groenten en sauzen erbij. Heerlijke gebraden op barbecues met gas of met kolen. Noem het maar op, wij maken een menu, passend naar uw wens. Als ook de zon meewerkt is het plaatje compleet en anders maken we er alsnog een feest van!

Ook zakelijk genieten?
Wilt u iets anders dan die saaie standaard bedrijfsborrels? Genoeg van die nootjes en bitterballen? De liefde van uw medewerkers gaat door de maag, maar zorg dan wel dat de barbecue gerechten van top kwaliteit zijn. Darna Fresh Food zorgt ervoor dat u samen met uw medewerkers of gasten kunt genieten van een overheerlijke barbecue op uw eigen locatie.

Wij nemen u al het werk uit handen, de organisatie, de opbouw, de aankleding, de afwas tot aan het opruimen toe. De barbecue-gerechten bestaan uit verschillende gerechten waaruit u kan kiezen dat geheel aan uw wensen is aan te passen. Dus zoekt u naar een barbecue of wok specialist, die voor jou een feestelijke en sfeervol barbecue organiseert.

Arabica Food

Verken de heerlijke gerechten van de Arabische keuken. Darna Fresh Food laat u verkennen door u mee te nemen van heerlijke geuren van gerechten en specerijen. Tijdens onze Arabica workshop introduceren wij u de traditionele gerechten van de Arabische keuken, van heerlijke langzaam gegaard lamsvlees tot tajines.

Darna Fresh Food neemt u mee op culinaire ontdekkingsreis en u leert zelf mooie en niet al te ingewikkelde Arabische gerechten te bereiden. Onder begeleiding van een kok, maakt u samen met de andere deelnemers een uitgebreid maaltijd klaar, daarna gaan we aan tafel om van elkaars kookkunst te genieten.

Sushi

Sushi daar zijn we allemaal op verzot. Maar wat nog leuker is dan alleen opeten is ook zelf maken. Dat kan bij Darna Fresh Food. Voor alle sushi liefhebbers onder ons bieden we een heerlijke sushi workshop aan. Tijdens deze culinaire workshop gaat u de keuken in en leren we u hoe u zelf sushi kunt maken. Uiteraard na het maken eet u uw sushi meteen op, dus de workshop is eigenlijk ook meteen een maaltijd. Aan het einde van de workshop heeft u nog de gelegenheid om extra te oefenen en deze sushi kunt u mee naar huis nemen om het thuisfront te verbazen met uw nieuw aangeleerde kunsten. Sushi is het nieuwe verslaving waar u aan toe mag geven, want het is lekker en gezond!

Tapas

Tapas gerechten zijn de laatste tijd enorm in populariteit toegenomen. Begrijpelijk, want de gevarieerde, mediterrane hapjes zijn overheerlijk. Wilt u ook heerlijk smullen van de allerlekkerste kleine mediteraanse hapjes tijdens onze tapas workshop. De smakelijke en verse producten maken de tapas extra lekker. Want daar gaat bij Darna Fresh Food om, met ingrediënten van de beste kwaliteit bereikt u de juiste smaak. Tijdens de tapas workshop zijn plezier en passie in het koken eveneens erg belangrijk.

Of maak uw feest compleet met onze tapas catering!. Met onze gevarieerde hapjes zijn afkomstig uit verschillende landen, waar ze oorspronkelijk gebruikt werden om dorst mee op te wekken. Inmiddels hebben tapas ook andere gebruiksfuncties....voor een lekker hapje tussendoor, als hapjes bij de borrel of receptie tot een complete maaltijd.
 
OFFERTE

Offerte formulier


Offerte aanvragen.

    CAPTCHA ImageChange Image